Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat
ePálya > Hírek, cikkek, események

Hírek, cikkek, események

Események

2009.11.04

Pályaválasztási Vásárok a Dél-alföldi régióban

Ha nincs elég információd,
De szeretnél mindent egy helyen megtudni,
Ha élőben megtekintenéd egy-egy szakma rejtelmeit,
Ha szívesen találkoznál a választott közép-és felsőfokú intézmény képviselőivel, és beszélgetnél velük,
Ha pályaválasztási tanácsadásra van szükséged,
nem kell mást tenned, mint ellátogatod a
Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ által szervezett
Pályaválasztási Vásárokra.
Mi választ adunk a kérdéseidre és segítünk dönteni a helyes pályát illetően.

2007.11.22

Beszámoló a IV. Karriertanácsadás és szakpolitika Világkonferenciáról

A főként kanadai, brit, ausztrál és új-zélandi karrier tanácsadási szakpolitikával foglalkozó szakemberek 1999-ben útjára indított konferencia kezdeményezése 2007. októberében már közel harminc állam szakpolitikusait mozgatta meg a Karrier Tanácsadás és Szakpolitika IV. Világkonferenciáján Skóciában, Aviemoreban. Az első konferenciára 1999.-ben Kanadában került sor, amelyet szintén kanadai szervezésben 2001-ben újabb világkonferencia követett, 2006-ban az ausztrálok adtak otthont a rendezvénynek. Az idei évben az elmúlt hat évben igen aktív skót karrier tanácsadó hálózat[1] és a Nagy-Britannia szerte működő LearnDirect[2] valamint a helyi munkaadókat tömörítő Highlands and Islands Enterprise[3] (HIE) voltak a házigazdák

2006.04.19

X. Universitas állásbörze Hajdú-Bihar megyében

2006. április 19-én és 20-án, immár 10. alkalommal rendezék meg a Debreceni Egyetem főépületének díszudvarán az Universitas állásbörzét, amely a munkaadók bemutatásával nyújtott segítséget a felsőfokú végzettségű fiatalok elhelyezkedéséhez.

2005.11.21

Pályaválasztási Kiállítások Heves megyében

Immár ötödik alkalommal került megrendezésre a Heves Megyei Munkaügyi Központ által szervezett Pályaválasztási Kiállítás 2005. októberében négy helyszínen - Heves, Hatvan, Eger és Gyöngyös városában - színes programokat kínálva a pályaválasztás előtt álló fiataloknak.

2005.11.05

Pályaválasztási Vetélkedő Heves megyében

A Heves Megyei Munkaügyi Központ Hevesi Kirendeltségének szervezésében 2005. 10. 25.-én immár harmadik alkalommal került megrendezésre a 13-14 éves diákok pályaválasztását segítő vetélkedő.

2005.11.03

Már érkezik a FIP a Heves megyei városokba

Előbb Kiskörén, Bélapátfalván, Lőrinciben, majd a megye több településén a Heves Megyei Munkaügyi Központ segítségével kezdik meg működésüket a Foglalkoztatási Információs Pontok (FIP).

 
 
Lap tetejére

Cikk archívum

2005.10.28

MÁV állásbörze

 
 
Lap tetejére